De vastgoedprofessional van de toekomst

De snel veranderende toekomst stelt ook eisen aan de vastgoedprofessional van de toekomst. Welke beroepen zullen blijven bestaan en welke worden (grotendeels) vervangen door artificial intelligence en machine learning en zullen zichzelf moeten heruitvinden? De veranderingen gaan sneller dan we denken. Zorg dat uw organisatie tijdig de juiste stappen zet. Wij denken graag met u mee!
Lees verder

De organisatie van de toekomst

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo en we weten zeker dat de toekomst onzeker is. Ook organisaties moeten daarom veranderen; niet alleen de processen, maar ook strategie en hele business modellen moeten herijkt worden. Graag zijn wij uw sparring partner, dagen we u uit en denken we mee hoe uw ' Organisatie van de toekomst' eruit ziet!
Lees verder

De stad van de toekomst

In de stad van de toekomst komen de gebouwde omgeving, infrastructuur en milieu samen, uitgedaagd door onderwerpen als technologie en circulariteit, maar ook met risico's die bij urbanisatie horen zoals veiligheid. De stad van de toekomst vraagt om visie, nieuwe samenwerkingsvormen en out-of-the-box-denken. Als onafhankelijke sparring partner en adviseur dagen wij u uit het verschil te maken in onze leefomgeving van de toekomst.

Big data

Blockchain

Digital twin

Internet of Things (IoT)

Kunstmatige intelligentie

Smart cities